Teemu

Olen typpi, jolta löytyy yhdistelmä loogisuutta ja luovuutta. Rakennan asioita internettiin ja intohimonani on WordPress.

Työskentelen Aucorilla Senior Web Developerina. Erityisosaamistani on WordPress-julkaisujärjestelmä, jolle rakennan työssäni räätälöityjä verkkopalveluita. WordPressin hyödyntämisestä sekä verkkosivujen hankinnasta kirjoitan Aucorin blogissa.

Olen järjestämässä Turku WordPress Meetup -tapahtumia. Olen julkaissut WordPressille joitain lisäosia ja toimin eräänä WordPressin suomenkielen käännösvastaavista. Osallistun aktiivisesti WordPress-yhteisössä keskusteluun Slackissa WordPress Finland -kanavalla.

Vapaa-ajalla soitan kitaraa, käyn kuntosalilla ja pelaan pimeydessä tietokoneella. Kuuntelen paljon podcasteja ja äänikirjoja (yli viisi tuntia viikossa). Joskus olen soittanut kitaraa.

Aiemmin

Ennen Aucoria olin pari vuotta freelancerina ja rakensin WordPress-verkkosivuja pienyrityksille. Vahvin osaamiseni on verkkosivujen kehitys, mutta yrittäjänä olen tehnyt kaikkea digimedian parissa graafisesta suunnittelusta kuvaukseen ja videon editointiin. Kirjoitin freelancerina myös pikaoppaan verkkosivuston hankintaan.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Valmistuin Turun ammattikorkeakoulusta keväällä 2015. Opinnot sisälsivät ohjelmointia, tietokantoja sekä liiketoimintaosaamista. Opintojani täydensin yrittäjänä asiakasprojekteilla ja sovelluskehityksellä.

Jos olet vanha asiakkaani voit lähettää postia vanhaan osoitteeseen posti@teemusuoranta.fi